NL Apotheek is een innovatieve, door apotheken geleide contactadvertenties voor de gezondheidszorg. Onze missie is om geïntegreerde apotheek diensten te bieden met gemak en kwaliteit. We vinden het concept van de retail apotheek opnieuw uit door authentieke medicijnen zo snel mogelijk bij de patiënt aan de deur te brengen.
NL Apotheek is een apotheek die het verschil maakt. Alleen gekwalificeerde apothekers behandelen al onze farmaceutische producten, inclusief inkoop, opslag en verstrekking. Deze medewerkers zijn 24/7 online bereikbaar (maandag tot en met zondag) en zijn geen moment verwijderd van al onze gewaardeerde klanten.

Aan al uw farmaceutische behoeften wordt bij u thuis voldaan door onze getrainde, discrete ruiters, in veilige en hygiënische omstandigheden. We handhaven het aanbevolen temperatuurniveau en verpakkingsmateriaal om schade tijdens opslag of transport te voorkomen.

Uw bestelling wordt in een verzegelde verpakking bij u afgeleverd en voorzien van track-en-trace-bezorgcodes, die u alleen kunt accepteren als de verzegeling intact is. Voordat u de medicijnen accepteert, heeft u de volledige bevoegdheid om de bestelling te retourneren als er met de verzegeling is geknoeid. Om de authenticiteit van de door de nl apotheek geleverde medicijnen te garanderen, kunnen wij medicijnen die door u zijn verkocht en geaccepteerd niet retourneren/ruilen. Dit is voor uw veiligheid en om de kwaliteitsnormen te handhaven.